Frykt og angst hemmer ereksjon

 

En kvinnes seksuelle tiltrekning, kjærlighet til en mann, kjærtegn, komplimenter til ham, tjener som et sterkt incitament til fremveksten av tiltrekning og ereksjon. Negative inntrykk hemmer opphisselse og ereksjon. Slike negative faktorer inkluderer: frykt eller angst, feilaktig oppførsel av en kvinne, tretthet, nervøsitet, stress, konflikter. Erektil dysfunksjon kan observeres med høy nervespenning, alle slags konflikter, smertefullt velvære. I de samme tilfellene, når en utilsiktet feil forårsaker en voldsom følelsesmessig reaksjon, før neste forsøk på intimitet, er det selvtillit, frykt for fiasko. Denne neurosen med erektil dysfunksjon kan utvikle seg ikke bare med utilsiktede feil i intimitet, men også i tilfeller der en mann er sunn, men en kvinne av en eller annen grunn ikke får tilfredsstillelse fra intimitet. En mann som lider av neurosen om å vente på feil, er i spenning, som om ikke å skamme seg foran en kvinne. Men det er nettopp denne spenningen som i stor grad senker en ereksjon.

Kvinners seksuelle feil

12,7% av psykogene seksuelle lidelser hos menn skyldes feil oppførsel av kvinner. Ingenting dreper mannlig styrke som ulike håner av en kvinne for "misfires" eller for det faktum at en mann ikke tok henne til orgasme. Etter det blir seksuelle handlinger en eksamen for en mann eller en fyr for sin mannlige solvens, som dreper alt ønske. Årsakene til svekkelsen av menns seksualitet kan være: monotoni av intime forhold, overarbeid, overspising, alkoholisme, ulike sykdommer, frykt for fiasko (STOSN), røyking. Ved utilsiktet kommunikasjon kan det være frykt for å få en seksuelt overførbar sykdom, en uventet løshet av en kvinne, hennes økte krav.

broken image

Sex i ekteskapet

Situasjonen for intimitet i seg selv er også viktig, siden utilstrekkelig privatliv og mangel på tid har en uttalt negativ effekt på en manns seksuelle spenning. Derfor viser sex i ekteskap seg å være mer stabil, problemfri enn med uformelle møter. Forsøk på å teste deg selv på siden med tvil om din seksuelle evne kan ende i to scenarier. Hvis en mann møter en ung, veldig vakker kvinne, blir han undertrykt av en følelse av ansvar, og hvis han møter en tilgjengelig, men uattraktiv partner, blir seksuell lyst hemmet, og opphisselse er utilstrekkelig. I voksen alder, når du kommer ut av perioden med ungdommelig hyperexcitability, oppstår en ereksjon sjeldnere, det tar mer tid for det å vises. Regelmessig sexliv er den beste måten å forhindre erektil dysfunksjon. En utilstrekkelig sterk mann i en intim setting føles begrenset og spent, noe som fører til en motkjøling av kvinnen. Noen kvinner ser en manns mangel på spenning som en svekkelse av kjærlighet fra hans side, et tap av egen attraktivitet og gir en negativ følelsesmessig reaksjon mer til dette enn til en endring i kvaliteten på en ereksjon. Grunnlaget for samme form for erektil dysfunksjon kan være basert på en rekke mekanismer, og kun en kvalifisert spesialist kan forstå dem.

broken image

Menns problemer

Menns motvilje mot å gå til leger om erektil dysfunksjon er et stort problem for leger over hele verden, men det er spesielt relevant i vårt land, der det ikke er vanlig for massene å gå til leger med personlige problemer. I tillegg er en manns psyke i form av hans seksuelle egenskaper ekstremt sårbar, og uttrykket "problemer i hans personlige liv" blir ofte til "personlige problemer", det vil si til problemer som ikke kan deles med noen.